dijous, 31 de desembre de 2009

Els municipis del Sénia demanen reciprocitat total en el senyal de televisió

Els municipis del Sénia demanen reciprocitat total en el senyal de televisió

Un estudi revela que la majoria de veïns reclamen veure les autonòmiques d'Aragó, València i Catalunya

J. J. B. VINARÒS ?

Un estudi sobre les noves tecnologies de la informació i la comunicació en els municipis que integren la Mancomunitat de la Taula del Sénia, revela que la majoria dels enquestats demanen veure en tot el territori de la mancomunitat les televisions autonòmiques d'Aragó, Catalunya i la Comunitat Valenciana.

Així, la majoria dels enquestats en els municipis castellonencs demanen veure per TDT tant TV3 com Canal 33, ja que actualment no poden veure's per aquest sistema.

Mentre que els municipis catalans reclamen poder captar els senyals de Canal 9. Els municipis aragonesos del Matarranya que integren la mancomunitat també demanen poder veure per TDT els senyals dels canals autonòmics català i valencià, segons l'estudi. Així mateix, també hi ha enquestats d'aquestes dues autonòmiques que reclamen poder captar la televisió aragonesa.

Aquest estudi ha suposat una inversió de 12.000 euros, dels quals el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) ha finançat el 70% i la resta la Taula del Sénia. En la presentació de l'estudi ha estat present el gerent de la mancomunitat Jaume Antich, i el director dels serveis territorials del SOC a Tortosa, José Antonio Martín.

Aquest estudi també recull altres reclamacions com la manca de banda ampla en un bon nombre de petites municipis o problemes de cobertura amb la telefonia mòbil.

Font: http://www.levante-emv.com/castello/2009/12/22/municipios-senia-piden-reciprocidad-total-senal-television/662990.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada