dijous, 17 de març del 2011

XVI Jornada de Sociolingüística d'Alcoi 2011

Pel seu interès, us fem arribar la següent convocatòria d'activitat:

S'obri la inscripció a la XVI Jornada de Sociolingüística: "El valencià al món socioeconòmic".

Campus d’Alcoi, dissabte 2 d'abril

Tema
Enguany s'analitzarà la presència del valencià al món socioeconòmic en els seus diversos vessants –alimentació i distribució, entitats financeres, empreses d'oci, societats esportives... – i la implicació de la societat civil en aquest àmbit.

Destinataris
La jornada s'adreça a estudiants, titulats universitaris i qualsevol persona interessada en aspectes relacionats amb la situació social del valencià o en temes de sociolingüística.

Termini
El termini per a incriure’s finalitza el 30 de març de 2011. La inscripció inclou la matrícula, documentació, el dinar, el certificat d'assistència i l'entrada a l'espectacle.

A l'enllaç http://www.alcoi.upv.es/attachments/1163_110316150454.pdf podeu trobar el tríptic amb el programa complet, així com la forma d'inscripció, que podrà ser per mitjà de la pàgina web www.cfp.upv.es o remetre-la per fax al 96 652 85 33 o a l’adreça cfpalcoi@cfp.upv.es.

Organització
La jornada està organitzada per la Universitat Politècnica de València, l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, l’Institut d'Estudis Catalans,l’Ajuntament d'Alcoi, el Centre Ovidi Montllor i la Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel Valencià. A més, compta amb la col·laboració de la Universitat d’Alacant, la Universitat de València, la Universitat Jaume I i la Universitat Miguel Hernández d’Elx.


Més informació
Universitat Politècnica de València. Àrea de Promoció i Normalització Lingüística.

Centre de Formació Permanent del campus d’Alcoi
96 652 84 84
cfpalcoi@cfp.upv.es
www.cfp.upv.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada