dilluns, 17 d’agost del 2009

Demana TV3 a l'enquesta de la Taula del Sénia

S'està fent un Estudi sobre la realitat de les TICs (Tecnologies Informació i Comunicació) al territori de la Taula del Sénia, per encàrrec de la Mancomunitat. L'enquesta inclou preguntes sobre problemes en la recepcció de canals per la TDT i inclou la possibilitat de marcar TV3 i C33. A més, inclou una pregunta oberta al final. Des de la Plataforma Benicarló en Valencià us convidem a que contesteu l'enquesta informant de problemes en la recepció de TV3 i C33 per la TDT a Benicarló (de fet, no s'agafen: veiem TV3 i C33 per la senyal analògica). També podeu demanar explícitament vore els canals de la Corporació Catalana de Radio i Televisió al País Valencià en la pregunta oberta.

ENQUESTA

Gràcies per la vostra col·laboració. Defenguem els nostres drets!

7 comentaris:

  1. Des d'aci voldria reclamar una Tv3 que tinga en compte que hi ha valencians mirant-la. Primer, deuria nombrar-nos per el nostre nom, Comunitat Valenciana, no País Valencià, que no és més que el nom que les persones de un cert pensament polític pensen que deuria de ser. Després haurien de tractar millor les nostres festes, donant-los la presencia promocional que deuria proporcionar una televisió que puguem sentir com a nostra, i que no se llimiten simplement al que fan ara, qüestionar-les i passar el part de ferits. També s'hauria de tindre en compte que les decisions dels nostres polítics hi ha gran part dels valencians que podem estar d'acord, no se poden criticar de forma descarada com si tots estariem en contra, per no parlar de recordar la implicació de Camps en el cas Gürtel cada vegada que se nombra alguna cosa de la Generalitat Valenciana o dels seus polítics. Volem vore TV3, però imparcial i justa en els valencians!!!!

    ResponElimina
  2. Endavant, que no puc vore Tv3 i n'estic fart de canals espanyols i espanyolistes. Volem TV en la nostra llengua!

    I al de baix, el nostre nom Comunitat Valenciana? Ja saps que és un nom inventat fa 30 anys per polítics madrilenys? I "això" és "nostre"? Sense comentaris...

    ResponElimina
  3. Si que ho se que s'ho van inventar el nom, igual que País Valencià, perque no hem tingut mai la condició ni el sentiment de país. El nom històric és Regne de Valencia, però com no se va voler acceptar se va decidir nombrar Comunitat valenciana, aixina que este és el nom oficial, i tots els que utilitzen un altre, tenen el dret, però han de saber que és una decisió on entre la política. I crec que una televisió hauria de nombrar les coses pel seu nom oficial.

    ResponElimina
  4. Una altra cosa que vull preguntar a Un que passa. No vols una televisió espanyolista, però que vols, una de imparcial, o una de catalanista, com Tv3?

    ResponElimina
  5. Tv3 és una de les cadenes amb més prestigi, qualitat i professionalitat que pots trobar a l'Estat espanyol, tant per nivell de producció pròpia, com per la manca de telescombreria o la difusió de reportatges en prime time. I això ho pots trobar a molts textos al voltant dels mèdia.

    A més a més, és l'única que no està sotmesa directament al mandat polític, sinó a un ens audiovisual, cosa que València fa molt que promet però que no ha recollit a la nova Llei Audiovisual del 2006. A les Espanyes, això ja els queda massa democràtic.

    I prefereixo una "catalanista" de qualitat que una espanyola on només es veu telebrossa i concursos fraudulents.

    ResponElimina
  6. No te vaig a negar la calitat de tv3 en relació a les demés, el problema és una clara falta de imparcialitat a la hora parlar de la Comunitat Valenciana, per tot això que he explicat en els altres comentaris. Lo que passa és que este problema embruta la visió que tenim de tv3 a la Comunitat. Volem que siga una televisió per a tots els valencians, i no soles per als catalanistes valencians, que estan encantats de que se recorde que Camps està implicat en el cas Gurtel cada vegada que se nombra la comunitat, i que mos criden País Valencià, però el resto de valencians ho trobem un clar exemple de parcialitat política. Tampoc te vaig a negar la parcialitat de Canal 9

    ResponElimina