dimarts, 19 de maig del 2009

El recital (V)

Aquest és el combatiu missatge de suport que vam rebre de Rafel Santapau, escriptor benicarlando.

«Porten tants anys dient mentides que les han acabat confonent amb la veritat. Porten tants d’anys treballant amb els colonitzadors que ells mateixos són ja els colonitzadors. Volen ridiculitzar la nostra llengua fins a fer-nos creure que no val la pena que la parlem. Són molt capaços de posar repetidors perquè es pugui veure Al-Jazzira i desmantellar al mateix temps els repetidors de TV3. Però no se’n sortiran perquè, modestament ho dic, nosaltres som els bons. No tenim la força però tenim la raó.
Així i tot, cal que treballem i que treballem de pressa. Us recordo que el feixista Rus, i no parlem ara d’Stalin, que parlem del que tenen d’alcalde a Xàtiva, Alfonso Rus ha dit que “ens han de rematar”. En un país normal, si un dirigent polític diu una cosa semblant, el fan dimitir en sec, el porten a la presó per amenaces, ací no. En un país colonitzat com el nostre, no sols no passa res sinó que encara va i el feliciten. Potser algú li regalarà un traje.
I encara hi ha gent, una majoria de gent que els vota. També és cert que un valencià il·lustre va dir: “si els valencians fóssim negres votaríem al Ku Kux Klan”. Ja ho veieu que tenim un munt de faena. Però no podem perdre les esperances. Mentre quedi gent capaç de muntar nits com esta nit, estarem salvats.
Companys, endavant sempre.

Rafel Santapau»

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada